Zwarte Nedis SCART - VGA Cable | SCART Male - VGA Female | 2.0 m | Black

7,95 4,95
3 Prijzen, De beste prijs bij Megekko


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:30 besteld, morgen in huis!
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Nedis SCART - VGA Cable | SCART Male - VGA Female | 2.0 m | Black

Scart (m) - VGA (v) kabelU kunt deze kabel gebruiken om een apparaat met Scart uitgang aan te sluiten op een select aantal VGA schermen en projectoren. Ook kunt u deze kabel gebruiken om een computer videokaart met VGA uitgang te verbinden met een televisie scherm met Scart ingang.

Let op!Controleer goed de specificaties van uw monitor, projector of videokaart of deze kabel voor uw situatie zal werken. In veel situaties werkt deze kabel niet. Kunt u de specificaties niet vinden of controleren? Gaat u er dan vanuit dat uw monitor, projector of videokaart niet zal werken met deze kabel.

In welke situaties kunt u deze kabel WEL gebruiken?- U kunt met deze kabel elk willekeurig apparaat met Scart uitgang aansluiten op een VGA monitor of projector met een (in te stellen) refresh rate van 50 Hz.
- U kunt met deze kabel elk willekeurig apparaat met Scart uitgang aansluiten op een VGA monitor of projector met Scart compatibel VGA poort (dit staat dan bij de poort aangegeven, zie foto)
- U kunt deze kabel gebruiken om een computer videokaart waarbij de VGA uitgang in te stellen is op 15,6 kHz @ 50/60 Hz.

In welke situaties kunt u deze kabel NIET gebruiken?- U kunt met deze kabel GEEN apparaten met Scart uitgang aansluiten op een standaard VGA monitor (tenzij u een refresh rate in kunt stellen van 50 Hz, wat vaak niet mogelijk is)
- U kunt met deze kabel GEEN computer waarbij de VGA uitgang van de videokaart niet in te stellen is op 15,6 kHz @ 50/60 Hz, aansluiten op een TV scherm met Scart ingang.
- U kunt met deze kabel GEEN notebook waarbij de VGA uitgang niet in te stellen is op 15,6 kHz @ 50/60 Hz, aansluiten op een TV scherm met Scart ingang.