Nedis SCART - VGA-Kabel | SCART Male - VGA Female | 2,0 m | Zwart

4,95
3 Prijzen, De beste prijs bij Megekko


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:30 besteld, morgen in huis!
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Nedis SCART - VGA-Kabel | SCART Male - VGA Female | 2,0 m | Zwart

Scart (m) - VGA (v) kabelDeze kabel kunt u gebruiken om in sommige situaties scart en VGA apparaten te verbinden. Controleer voordat u deze kabel aanschaft of uw apparaat geschikt is voor deze kabel. Deze kabel geeft alleen videosignalen door, geen audiosignalen.

Gebruik deze kabel alleen in de volgende situaties:- het verbinden van een computer met VGA aansluiting met een TV met scart ingang
- het verbinden van een DVD speler, decoder etc. met scart aansluiting met een projector met VGA ingang

Een computer verbinden met een TVControleer of de videokaart in uw computer een VGA poort heeft waarbij de output in te stellen is naar een signaal wat compatibel is met een Scart signaal. De output dient u in te stellen op 15,6kHz @50/60 Hz. Niet elke computer of videokaart kan dit en vrijwel geen enkele laptop kan dit. Daarnaast heeft u een VGA kabel nodig tussen de computer en deze kabel.

Een DVD speler, decoder of ander apparaat verbinden met een projectorControleer of uw projector met VGA ingang de mogelijkheid heeft om scart signalen via de VGA poort te ontvangen. Vaak staat er bij een gecombineerde VGA poort 'Scart' vermeld. Bij de afbeeldingen bij dit artikel ziet u zo'n poort. Uw scart apparaat (DVD speler, decoder etc.) dient wel RGB compatibel te zijn. Daarnaast heeft u een VGA kabel nodig tussen de projector en deze kabel.

Deze kabel is NIET geschikt voor:- PC monitoren met VGA ingang
- Laptops / Notebooks met VGA uitgang