Grijze Usb C Naar HDMI kabel / Adapter | USB-C HUB 4K | Type-c to HDMI converter |Voor Samsung -apple macbook

14,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Zedar,   Samsung
Categorieën:
Kleur:
Zwart grijs zwart,grijs

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Grijze Usb C Naar HDMI kabel / Adapter | USB-C HUB 4K | Type-c to HDMI converter |Voor Samsung -apple macbook

USB-C naar HDMI kabel van Zedar ® (4K) Gebruik de USB-C naar HDMI adapter van Zedar ® om een computer, notebook, smartphone of ander apparaat met USB type C uitgang te verbinden met een TV, monitor of projector met HDMI ingang. U kunt deze kabel gebruiken voor 4K kwaliteit beelden.


Compatibel met Thunderbolt 3 Deze kabel is volledig compatibel met Thunderbolt 3 poorten, waardoor u met deze kabel een TV, projector of monitor kunt aansluiten op uw apparaat met Thunderbolt 3 uitgang. Voor optimaal gebruikersgenot adviseren wij de Thunderbolt 3 van Zedar.

USB Type-C De USB-C connector is de nieuwste USB connector, speciaal gemaakt om meer data en meer vermogen door een relatief kleine connector te sturen. Het compacte formaat maakt deze aansluiting ideaal voor portable apparaten. De USB-C connector is zo gemaakt dat deze altijd in de aansluiting past. U hoeft dus niet meer te kijken hoe u de connector erin steekt. Compatibel met DisplayPort Alternate Mode (DP Alt Mode) Deze kabel beschikt over een chipset, die het mogelijk maakt om niet-USB signalen (USB Alternate Modes) te transporteren over de USB-C aansluiting. DisplayPort Alternate Mode, afgekort als DP Alt Mode, is zo'n alternatief signaal wat het mogelijk maakt om video signalen uit te sturen via de USB-C poort. Hierdoor kunt u dus een TV, monitor of projector aansluiten op de USB-C poort.