QY AllesUSBc USB C naar HDMI Wit - 4K USB-C adapter - Windows en Mac - Universeel - Macbook - HP - Lenovo - Acer

14,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over QY AllesUSBc USB C naar HDMI Wit - 4K USB-C adapter - Windows en Mac - Universeel - Macbook - HP - Lenovo - Acer

Met de USB C HDMI adapter (4K) kabel van AllesUSBc connecteert u eenvoudig naar externe apparaten door middel van de USB C met HDMI-aansluiting. U kunt bijvoorbeeld met deze type c naar HDMI convertor al uw presentaties in 4K kwaliteit op een extern scherm presenteren. Gemakkelijk te bevestigen d.m.v. het PLUG & PLAY principe

Met welke apparaten werkt het?
De adapter is uitermate geschikt voor elke laptop welke beschikt over een USB type C aansluiting. Voorbeelden van laptops zijn: Macbook Pro, Chromebook, Surface, Dell, Lenovo, HP, iMac en vele andere laptops welke beschikken over een Type-C input.

Premium Kwaliteit
De behuizing is geproduceerd uit hoogwaardig alluminium wat er zorg voor draagt dat de adapter voor een ´lifetime´ gebruikt kan worden.

Design
De adapter is fraai en tijdsloos vorm gegeven. Behalve de functionele meerwaarde oogt de adapter als mooi verlengstuk van uw laptop.

Universeel
U gebruikt de adapter voor uw huidige apparaat maar kunt d.m.v. de uniformiteit, maar de adapter vormt ook voor toekomstige apparaten een garantie voor kwalitatieve connectiviteit.