Marmitek Connect 350 HDMI Auto switch | 5 in / 1 uit | 3D

61,25
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Marmitek Connect 350 HDMI Auto switch | 5 in / 1 uit | 3D

Met deze Marmitek Connect 350 HDMI Switch hoef je maar één kabel op je TV scherm aan te sluiten. Vervolgens kan je met de HDMI switch schakelen tussen de aangesloten HDMI apparaten. Zo hoef je nooit meer de vervelende kabels achter je TV te verwisselen.

Heb je bijvoorbeeld een TV met 2 HDMI aansluitingen? Dan zitten deze met een kastje van je interactieve tv en een playstation al vol. Als je dan een camera of laptop wil aansluiten dan kan je kabels omwisselen of je kiest voor een HDMI switch van Marmitek.

Met de HDMI switch van Marmitek kun je 5 apparaten aansluiten op 1 HDMI poort van je televisie. Ideaal voor het aansluiten van spelcomputers, blu-ray speler, laptops en/of een camera. De Marmitek HDMI switch is geschikt voor Full HD 1080p en alle 3D formaten.

De Marmitek connect 350 schakelt automatisch tussen de verschillende apparaten en is uiteraard ook te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Marmitek levert de connect 350 met een handige infrarood ontvanger zodat je de HDMI switch ook kan bedienen als deze achter een gesloten deurtje en/of kastje staat. Het enige dat buiten het kastje geplaatst moet worden is het kleine infrarood oogje.

Bekijk ook de Marmitek 350 UHD connect. De 350 UHD connect is namelijk geschikt voor de overdracht van Ultra HD en 4K.

Bekijk de Marmitek 350 UHD connect.

Deze HDMI switch wordt geleverd met:

HDMI Switch
IR ontvanger
Afstandsbediening