Merkloos / Sans marque 4K HDMI 1.4 Splitter Switch - 3 in naar 1 uit - 4K 1080p Ultra HD - 3D - ARC - High Speed Internet 10.2Gbit/s Indicatie LED + Pigtail - Zwart - DigiTech® NIEUWE VERSIE 1.4B ALS BESTE GETEST

8,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Merkloos / Sans marque 4K HDMI 1.4 Splitter Switch - 3 in naar 1 uit - 4K 1080p Ultra HD - 3D - ARC - High Speed Internet 10.2Gbit/s Indicatie LED + Pigtail - Zwart - DigiTech® NIEUWE VERSIE 1.4B ALS BESTE GETEST

HDMI 4K Intelligent Function HDTV 1.4b met ARC - Ethernet 10.2Gbit/s - 3D - perfect voor alle audioapparatuur en Playstation 4
Dit is de nieuwste 1.4b versie! Lees bij de productieomschrijving het verschil tussen de 1.3 versies en 1.4
Deze HDMI splitter is ideaal om meerdere apparaten op je TV of Monitor aan te sluiten. Geen gepruts meer met stekkers verwisselen en kans dat de HDMI poorten beschadigd raken. Je kunt tot 3 apparaten aansluiten.
Door de INTELLIGENT FUNCTION switcht de splitter automatisch naar het apparaat wat aan staat of aan wordt gezet. Uiteraard kunt u dit ook handmatig doen.

De HDMI Splitter 3 in 1 wordt geleverd met een kabel van 45 cm en ondersteunt resoluties tot 4K!

SPECIFICATIES:

Signaal inputs/outputs:

Input DDC Signaal: 5 volts p-p(TTL)
Maximale Single Link Range: 4Kx2K @30Hz
Output Video: HDTV 1.4b

Operating Frequency:

Vertical Frequency Range: 50/60 Hz
Video Amplifier Bandbreedte: 3.4Gbps/340Mhz

Resolutie (HDTV)

Interlaced (50&60Hz): 4Kx2K
Progressief (50&60Hz): 4Kx2K

Garantie: 1 jaar op onderdelen en montage (mits goed gebruikt en zonder beschadigingen)

Stroomvoorziening:

Externe voeding: niet nodig
Stroom consumptie: 5W

Keurmerken: FCC, CE, UL

Handleiding: Engels

Hoge kwaliteit:
Vergulde connectoren voor een optimale verbinding en top prestaties. Dankzij de vergulde connectoren ontstaat er geen oxidatie op de connectoren, waardoor de verbinding perfect blijft.

Te gebruiken voor alle apparatuur zoals:

- Nintendo Switch
- Playstation 3
- Playstation 4
- XBOX 360
- XBOX One
- TV Boxes
- Plug & Play
- Blue-Ray
- en vele andere

- Ondersteunt video resolutie tot 4K;
- Ondersteuning audio zoals DTS Digital, Dolby Digital, DTS-HD en Dolby True HD;
- Ondersteunt 3D via High Speed HDMI met ETHERNET functie.
- HDMI 1.4b
- Kleur: zwart
- Invoerpoort: 3 HDMI
- Ondersteuning van HDMI 1.4b
- Ondersteuning van 12-bit Deep Color
- 24-karaats vergulde connector
- Hoge prestaties tot 2,5 Gbps
- HDMI pass-through
- HDCP pass-through
- Uitvoerpoort: 1
- Kabellengte: 45 cm
- Afmetingen HDMI switch: 7 x 8 x 1.5 cm

Wat is het verschil tussen HDMI 1.3 en HDMI 1.4?
Dit is een vraag die veel terugkomt. Er bestaat nog veel onduidelijkheid over het verschil tussen HDMI 1.3 en HDMI 1.4. Welke verbeteringen heeft HDMI 1.4 ten opzichte van 1.3?

HDMI 1.4 biedt meer mogelijkheden dan HDMI 1.3. Eén van deze mogelijkheden is het ontvangen en versturen van netwerkgegevens op een snelheid van 100Mbps. Daarnaast kunnen er nu ook 3D-beelden worden verzonden vanaf bijvoorbeeld een Blu-Ray speler naar uw beeldscherm. Maar dit zijn maar een paar van de vele verbeteringen die zijn doorgevoerd. RU connected heeft hieronder een overzicht gemaakt van alle verbeteringen die HDMI 1.4 nu aanbiedt.

Netwerkondersteuning
In de HDMI 1.4 versie is er een extra datakanaal voor ethernet toegevoegd. Dit betekent dat HD video, HD audio en Ethernet in één kabel zijn geïntegreerd zijn. Dit betekent dat de Ethernet Channel verschillende ip-diensten met een snelheid van 100MBPs mogelijk maakt. Dit betekent dus dat er geen aparte ethernet-kabel meer nodig is om contact te maken met een netwerk. De kabels die dit ondersteunen heten officieel HDMI high speed met ethernet.

Audio Return Channel
Deze HDMI-versie brengt vele veranderingen met zich mee op het gebied van audio. Het is niet meer nodig om een aparte geluidskabel aan te sluiten via een receiver naar de speakers. De HDMI 1.4 kan audiosignalen terugsturen naar een receiver om het geluid af te spelen, zonder dat er een extra audio kabel nodig is. Bij de HDMI 1.3 was het nog noodzakelijk om een aparte kabel voor de audio te gebruiken. Dit is dus niet meer nodig.

Hogere resolutie
Met HDMI 1.4 is het nu mogelijk om videobeelden met hogere resolutie te versturen dan in versie 1.3. HDMI-versie 1.3 is beperkt tot een resolutie van 1080P en 1080i, maar HDMI 1.4 kan een resolutie tot 4096 x 2160 behaald worden. Dit is 4 keer zo veel dan nu mogelijk is. Deze resolutie wordt ook wel Ultra HD genoemd

3D-ondersteuning
In de vernieuwde versie van HDMI is de ondersteuning voor de 3D-technologie verbeterd. Dit geldt voor Blu-Ray, maar ook voor de nieuwste games. Ook de ondersteuning voor verschillende uitzendformaten die 3D bevatten is toegevoegd aan de HDMI 1.4. Dit betekent dat u bijvoorbeeld ook televisiezenders die 3D-beelden uitzenden kunt bekijken in 3D.

Snelheid
HDMI 1.4 heeft meer baanbreedte gekregen om resoluties zoals Ultra HD en 3D-signalen door te kunnen voeren. Dit betekent dat hierdoor de HDMI-kabels sneller zijn geworden. De nieuwe standaard is een snelheid van 10.2 Gbit/s. Dit is dus veel sneller dan bij de oudere versie.

Ondersteuning van Deep Color
HDMI 1.4 zorgt ervoor dat u betere kleurdieptes ziet. Hierdoor zien digitale fotoʼs er beter en realistischer uit. Ook is er ondersteuning voor kleurruimtes toegevoegd, die speciaal ontwikkeld zijn voor digitale cameraʼs. Enkele voorbeelden zijn Adobe RGB, sYCC601 en AdobeYCC601.