Goobay Premium DVI-D Single Link - HDMI kabel / zwart - 5 meter

€ 14,58
2 prijzen, beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorgd vanaf 20 euro anders €1,99
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Merk

Goobay 

Kleur

 Zwart

EAN

4040849515828
Premium DVI-D Single Link - HDMI kabelGebruik deze kabel om een verbinding te realiseren tussen een apparaat met HDMI aansluiting en een apparaat met DVI aansluiting. De DVI connector is DVI-D Single Link (18+1-pins) aangesloten. Geschikt voor resoluties tot 1920 x 1200 @ 60 Hz (WUXGA)Kenmerken:
  • vergulde contacten ter voorkoming van signaalverlies
  • koperen geleiders die een foutloze gegevensoverdracht garanderen
  • dubbele afscherming ter voorkoming van gegevensverlies en storingen
Bi-directioneelDeze kabel is niet richtingsgevoelig en kan gebruikt worden voor apparaten met HDMI in- en uitgangen en DVI in- en uitgangen. Wel dienen beide apparaten dezelfde resolutie weer te kunnen geven, en dienen beide apparaten HDCP te ondersteunen. Het kan daarom voorkomen dat audio/video apparaten met HDMI uitgang niet aangesloten kunnen worden op DVI monitoren.Geen geluidEen DVI kabel dient uitsluitend voor de overdracht van beeld. U dient dus een aparte kabel te gebruiken om het geluid over te brengen. Alleen geschikt voor digitale videosignalenVerloop naar VGA, bijvoorbeeld via een adapter of kabel, is niet mogelijk. Indien u toch een VGA monitor wilt aansluiten op de DVI uitgang van uw PC of laptop kunt u hiervoor een DVI-I / DVI-A naar VGA adapter of kabel gebruiken. Let op! Uw systeem moet dan wel beschikken over een DVI-I 24+5-pins uitgang.Wat is DVI?DVI is een afkorting voor Digital Visual Interface en was oorspronkelijk bedoeld als interface voor monitoren. DVI brengt een volledig digitaal signaal over zonder enig gegevensverlies. Hierdoor wordt DVI ook wel als vervanger gezien voor het analoge VGA.3 verschillende typen DVI connectorenDVI-A - 12+5-pinsDeze interface stuurt enkel een analoog signaal door, met als nut om een DVI kabel te laten verlopen naar VGA. Dit type is gelijkwaardig aan DVI-I.DVI-I - 18+5-pins (Single Link) / 24+5-pins (Dual Link)Dit is de oorspronkelijke interface, die een combinatie maakt van een digitaal en analoog signaal. Veel computers met 1 monitor uitgang beschikken vaak over deze interface. U kunt dan een analoge (VGA) monitor aansluiten, maar ook een digitale DVI-D of HDMI monitor.DVI-D - 18+1-pins (Single Link) / 24+1-pins (Dual Link)DVI-D draagt enkel een digitaal signaal. Veel consumentenproducten zoals digitale TV's of monitoren dragen deze interface al met zich mee. Ook computers met zowel een DVI als VGA monitor uitgang beschikken vaak over een digitale DVI-D uitgang. Problemen bij het aansluitenLet op bij de aanschaf van een DVI kabel welk DVI type uw apparaat ondersteunt. Een DVI-D connector past in een DVI-I aansluiting, terwijl een DVI-I connector niet in een DVI-D aansluiting past. Een DVI-A connector past alleen in een DVI-I aansluiting en niet in een DVI-D aansluiting.

Prijzen

2 prijzen van € 14,58 tot € 17,99
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorgd vanaf 20 euro anders €1,99
  • Bezorgd door PostNL
€ 14,58  Bestel
Allekabels.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 17,99  Bestel

Wat andere zeggen over Goobay Premium DVI-D Single Link - HDMI kabel / zwart - 5 meter:

DVI - HDMI Kabel - Zwart, Type: Single Link (18+1 Polig), Aansluiting 1: DVI-D Male, Aansluiting 2: HDMI Male, Verguld: Ja, 5 meter.
Allekabels.nl