Witte Wentronic Goobay Mini DisplayPort kabel - 3 meter

€ 16,71
Beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorgd vanaf 20 euro anders €1,99
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Merk

Wentronic 

Kleur

 Wit

EAN

4040849528521
Mini DisplayPort kabelGebruik deze DisplayPort versie 1.1 kabel om een computer of notebook met Mini DisplayPort uitgang te verbinden met een monitor met Mini DisplayPort ingang. Geschikt voor resoluties tot 2560 x 1600.

Compatibel met Apple MacBookDeze kabel kunt u gebruiken om uw Apple MacBook te verbinden met een tweede scherm. Uw MacBook Pro dient te beschikken over een Mini DisplayPort uitgang of een Thunderbolt uitgang. De Apple MacBook (2008 tot 2010), Apple MacBook Pro (2009 tot 2012), MacBook Air (2009 tot 2015) en MacBook Pro Retina (2012 tot 2015) beschikken over één van deze uitgangen. Op het tabblad 'geschikt voor' vindt u een uitgebreid overzicht van compatibel modellen.

Mini DisplayPort VS ThunderboltEen Mini DisplayPort kabel is bedoeld als video kabel tussen een monitor en een computer. U kunt een Mini DisplayPort kabel verbinden met een Mini DisplayPort uitgang, maar ook met een Thunderbolt uitgang. De Thunderbolt poort is volledig compatibel met Mini DisplayPort (en andersom). Een Thunderbolt kabel is bedoeld voor razendsnelle overdracht van data en is de vervanger voor USB, SATA, FireWire en andere bussen. Om gebruik te maken van deze enorme hoeveelheid bandbreedte heeft u een Thunderbolt kabel nodig. Maar voor het aansluiten van een monitor is een Mini DisplayPort kabel of adapter voldoende.

Wat is DisplayPort?DisplayPort is een audio- en videostandaard ontwikkeld door de Video Electronics Standards Association (VESA). Deze standaard bestaat sinds 2005 en wordt voornamelijk gebruikt voor de overdracht van beeld, bijvoorbeeld tussen computer en beeldscherm. Verschillende fabrikanten, waaronder ATI, Dell, HP, Samsung, Philips en Intel, zitten achter de DisplayPort standaard. HDMI is een grote concurrent van DisplayPort, alleen is deze laatste aangezien er geen royalty's of licenties betaald hoeven te worden, goedkoper te implementeren. Daarnaast wordt een DisplayPort kabel vaak gebruikt om een VGA of DVI kabel te vervangen. Een kleine variant van de DisplayPort kabel is de Mini DisplayPort kabel.

Mini DisplayPortDiverse nieuwe notebooks zijn voorzien van een Mini DisplayPort aansluiting. Hier kan een kabel of adapter op aangesloten worden die kan verlopen naar (mini) DisplayPort, HDMI, DVI en VGA.

Wilt u dit artikel gebruiken voor een Apple MacBook?MacBook Pro modellen vanaf oktober 2008 hebben een Mini DisplayPort aansluiting, modellen voor oktober 2008 hebben een Mini DVI aansluiting. Deze poorten zien er verschillend uit, controleer daarom goed de afbeelding bij dit artikel.

Prijzen

1 prijzen van € 16,71 tot € 16,71
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorgd vanaf 20 euro anders €1,99
  • Bezorgd door PostNL
€ 16,71  Bestel